Har du mod og energi til at starte din egen virksomhed?

Så skal du måske være franchisetager og del af Familien Kjærstrup. Vi skaber kvalitetskonfekture, verdens bedste flødeboller, is og kolde drikke. Og så har vi sat kursen mod mindre madspild og mere bæredygtighed. Som de første i Danmark fremstiller vi produkter af kakaofrugtens pulp, og vi styrer mod at udnytte hele kakaofrugten i 2025.
Skal du med ombord?
 
Kjærstrup – kort og godt
Kjærstrup blev startet i 1999 af Birgitte Kjær og Peter Bræstrup i Snogebæk på Bornholm.
Nu er virksomheden vokset til en familie af passionerede franchise partnere, som dagligt gør, hvad de kan, for at give kunderne den bedste oplevelse. Og samtidig har det sjovt!
 
Undervejs har Kjærstrup fået ros og anerkendelse i form af bl.a. Det Danske Gastronomiske Akademis Hædersdiplom og Slow Foods Guldsnegl. Og vores flødeboller er kåret til Danmarks bedste af Magasinet Smag & Behag.
 
Kompasset peger mod kvalitet og bæredygtighed
Solidt håndværk, kvalitetssans og et højt serviceniveau er omdrejningspunkt for alt, hvad vi laver. Og så er det vigtigt for os, at de kakaobønner, vi bruger, er dyrket bæredygtigt, at bønderne, der dyrker dem, bliver betalt og behandlet ordentligt, og at kakaofrugten udnyttes maksimalt. Derfor køber vi alle vores kakaobønner gennem Cocoa Horizons, en non-profit organisation der gør en forskel for kakaobønderne lokalt.  
 
Først i Danmark med upcycling af kakaofrugt
I 2022 lancerer vi som den første danske - og en af de første europæiske - producenter af konfekture en række produkter fremstillet af kakaofrugtens pulp, der ellers kasseres. Indtil nu har man kun brugt 30 % af kakaofrugten, men hos Kjærstrup sætter vi nu alle sejl til for at udnytte det hele. Vi mener faktisk, det kun er vores egen fantasi, der sætter grænser for hvordan. Som franchisetager kommer du automatisk med i udviklingen.
 
Hvad med dig?
Du skal virkelig brænde for at starte din egen virksomhed. Og så skal du tro på at Kjærstrups kurs er den rigtige. Det er vigtigt, at du er ansvarlig, selvstændig og parat til at yde førsteklasses kundeservice.

Vi ser frem til at høre fra dig hvis du har samme rejseplaner som alle os i familienKjærstrup